A legjobb termék és szolgáltatás is csak akkor termel árbevételt, ha eljut az ügyfélhez...

Mi az automatikus értékesítési rendszer?

Ma már az online marketing használata elkerülhetetlen, hiszen korosztálytól függetlenül mindenki a weben „lóg”. A cégeknek új generációkat kell megszólítani, akik nem olvasnak újságot, sőt már a TV-t is a weben nézik. Ők a 15-40 éves korosztály, azaz a fizetőképes vásárlóerő nagy része. A folyamatosan fejlődni akaró vállalkozóknak tudomásul kell venniük: Az online marketing használata kötelező

Maráczi Péter, VasiMarketing

Mi az online marketing? 

Ma már senki sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen a közösségi médiában. Az online marketing lényege, hogy a web illetve közösségi média (pl. Facebook, Google, YouTube, Instagram) különféle eszközein keresztül érjük el és szólítjuk meg a potenciális ügyfeleket.

Ezek használatát, specifikációit, algoritmusait folyamatosan tanulni kell és az adott vállalkozói profilhoz, termékhez igazodó aleszközöket kell használni a kampányok során. A már elért érdeklődőket "címkézzük", majd a remarketing eszközök felhasználásával, a költségeket jelentősen csökkentve újra és újra megszólítjuk őket míg vásárlóvá, ügyféllé nem válnak. Majd újra azzá kell tenni őket (marketing tölcsér kialakítása).

Az online marketing során pontosan be tudjuk állítani a célközönségünket ( pld. szombathelyi, házas nők 23-38 év között). A folyamatos, megtervezett marketing során elemzések útján meg tudjuk mondani, hogy az elköltött összeg megtérült-e, azaz nincs feleslegesen kidobott pénz.

Mire jó az online marketing?

Mindenki a vevő-, ügyfél szerzésben látja a legalapvetőbb lehetőséget. Ez így is van. Azonban jól használva fontos szerepe van brand illetve  PR kialakításban és a meglévő üzlet árszínvonalának átalakításában is.

A legolcsóbban a visszatérő vásárlókra alapozó cégek tudják használni, mivel ügyfél és érdeklődő adatbázis építésével rendszeresen, alacsony költséggel tudnak újabb és újabb vásárlásokat, megrendeléseket eszközölni.

Üzleti elvárás, hogy felmérd vállalkozásod lehetőségeit a webes értékesítés területén. Ha a termék, szolgáltatás alkalmas webes értékesítésre, akkor üzleti hiba nem kihasználni azt, azaz webáruházat kell indítani! Akár külföldre értékesítve. Ebben is tudunk segíteni (költség meghatározástól a kivitelezésig), hiszen szorosan kapcsolódik az online marketing témaköréhez.

Összefoglalva az online marketing jól felépítve, megfelelő eszközöket használva, az elemzéseknek megfelelően alakítva a vállalkozás motorja lesz.

Miben tudunk segíteni?

Velünk elérheted a megfelelő embereket, a megfelelő időben és megfelelő üzenettel...

Facebook és Instagram hirdetések kezelése

Ha van bármilyen terméked vagy szolgáltatásod, amit el is szeretnél adni, akkor a Facebook-on hirdetni kötelező. Magyarországon csaknem 6 millió ember használja, akik átlagosan közel 1,5 órát töltenek a Facebook hírfolyamuk pörgetésével. A Facebook ráadásul minden adatot rögzít a felhasználóiról. Így nem elég, hogy a fél országnak hirdethetsz, de még kiváló részletezettséggel is tudod célozni a kampányaidat (pl. nem , életkor, földrajzi hely, alkalmak, érdeklődési kör, végzettség, iskola, pozíció, kedvelt oldalak).

Facebookon (szinte) mindenki tud hirdetni. Amit mi kínálunk, az komplett hirdetési stratégia, profi remarketing, folyamatos A/B tesztelés és riportolás, illetve az évek során szerzett tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően azt is biztosítjuk, hogy hirdetéseid a lehető legköltséghatékonyabban hozzák az érdeklődőket és vásárlókat. Az Instagram a Facebook tulajdonában van, elsősorban a fiatalabb generáció használja, de népszerűsége egyre inkább nő. Hasznos és eredményes kiegészítője a Facebook kampányoknak.


AdWords (Google Ads) kampánymenedzsment

A Facebook mellett az AdWords a másik rendszer, ahol KÖTELEZŐ hirdetni, ha folyamatos eredményeket szeretnél. A Google AdWords hirdetési rendszere ugyanakkor sokkal összetettebb, folyamatos nyomon követés szükséges, hogy alacsony hirdetési költséggel a legtöbb konverziót (vásárlás, hírlevél feliratkozás, csali letöltés, stb.) érd el. A Google Ads kampányokon belül megkülönböztetünk Keresési (kulcsszavas) és Display  (képes, Gmail), Shopping és videókampányokat (YouTube). Az az igazság, hogy sok tekintetben még a Facebooknál is fontosabbnak illetve hatékonyabbnak tartjuk a Google hirdetési rendszerét. Míg a Facebook a potenciális érdeklődőket segít megtalálni, addig egy AdWords keresési kampánnyal már a potenciális vásárlókat irányítjuk hozzád.

Egyedi animációs videó készítés

Kreatív,egyedi animációval azonnal meghódítod a közösségi médiát. Egyedi animációs videó segítségével az összetett folyamatok is könnyen érthetővé válnak a vásárlóid számára. Így megnyílik az a bizonyos kapu, ami eddig zárva volt.

Lépésről lépésre el lehet juttatni a nézőt a problémától a megoldásig, azaz a vásárlásig kreatív animáció segítségével.

Értékesítőid magukkal vihetik a tárgyalásokra a cégedet bemutató animációs videót, így jelentősen nő majd a hatékonyságuk.

Linkedin management

A Linkedin a B2B marketing egyik leghatékonyabb eszköze, mégis nagyon kevesen használják jól (vagy használják egyáltalán). Ahogy egy CV a munkavállalóról nyújt képet, úgy a céges Linkedin profil a vállalkozást hivatott bemutatni. De milyen üzenetet közöl, ha a cég nem is található meg  a Linkedinen?

Azt pedig sokan nem is tudják, hogy  a Linkedin a Facebookhoz hasonló hirdetési lehetőséget kínál, természetesen elsősorban a B2B szegmensben.


Weblap- és webshop készítés

A WordPress jelenleg a legnépszerűbb tartalom kezelő rendszer. A legutóbbi felmérések alapján a világ összes weboldalának 27%-a WordPress alapú és ez az arány folyamatosan növekszik. Mi is WordPress-t használunk a modern és mobil barát weboldalak készítéséhez. Legyen az bemutatkozó oldal, sales oldal, landing page, webáruház, bízd ránk! Megvalósítjuk az elképzeléseidet.


E-mail (hírlevél) marketing

Sokan talán már temetik az email marketinget, pedig egy még ma is hatékonyan és  - nem utolsó sorban - szinte ingyen használható marketing eszközről van szó. Feliratkoztatjuk az érdeklődőidet, és a meghatározott stratégia (online- vagy offline értékesítés támogatása, brandépítés stb.) szerint előre definiált, automatikus email-eket küldünk nekik.


Online marketing oktatás

Szeretnéd magad csinálni? Nem akarod másra bízni a marketinget, de még nincs meg a megfelelő tudásod? Ebben is tudunk segíteni! Megbeszéljük, hogy az online marketing eszköztár mely területei érdekelnek, majd személyre szabott oktatást nyújtunk, órabéres díjazás szerint.


Havidíjas csomagjaink

A csomagban foglaltak szerint elkészítjük és üzemeltetjük vállalkozásod online megjelenését, online marketingjét.


 Havidíjas szolgáltatásunk során egy alap ügyfélkör kiépítését céloztuk meg (15-30 partner). Ezen ügyfelek igényeit megismerve a folyamatos együttműködésnek köszönhetően a holtidők kiiktatásával (pld. célok, termékek, irányok megismerése, tárgyalás…), a költségek jelentősen csökkennek, a munka tervezhetővé, ütemezhetővé válik. Így a havidíjas szolgáltatás az ügyfeleinknek lényegesen olcsóbbá válik.

ALAP

Légy transzparens a célpiacod számára


 • Egyszeri 2 óra konzultáció
 • Egyszeri 2 óra általános oktatás
 • Alap marketing szövegírás (hirdetések)
 • Üzleti FB oldal és hirdetési fiók létrehozása
 •  Havi 2 Facebook poszt (kép, szöveg) 
 • Üzleti Instagram oldal elkészítése
 • FB és Instagram kampánymenedzsment
 • Google Adwords Keresési hirdetések
 • Google Cégem regisztráció
 • Havi 1-1 óra személyes és email konzultáció
PROFI 

Előzd meg a versenytársaidat


HALADÓ CSOMAG +

 • YouTube hirdetések
 • Gmail hirdetések
 • Linkedin kampányok
 • Blog írás
 • SEO szaktanácsadás
 • Még több poszt, videó, hirdetés és konzultáció 
EGYEDI

Személyre szabott szolgáltatásokKERESS MINKET ÉS ÁTBESZÉLJÜK, HOGY MIBEN TUDUNK SEGÍTENI


Kik vagyunk?

Maráczi Péter

Online vállalkozó, kreatív


Tel.: +36 30 271 5833

Email: info@vasimarketing.hu

Először azt kellett megértenem, hogy a hirdetésekre szükség van, bármennyire is drágák. Aztán meg azt, hogy a hirdetés lehet olcsó is. Hiába, a 15 éves pályafutásom alatt ennyit változott a világ, főleg az elmúlt 5 évben. A folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért szeretem látni és használni az új trendeket, eszközöket.

Ahhoz, hogy a vállalkozásaimat megfelelően tudjam hirdetni a neten, meg kellett tanulnom rengeteg dolgot hozzá. Először is mélyebben meg kellett értenem mi az az internet, hogyan működnek a közösségi oldalak. Aztán, hogy hogyan lehet hirdetést beállítani, ahhoz kreatív tartalmat gyártani. Végül, hogy fogjam vissza magam, mert attól, hogy minden nap új hirdetést adok fel az ügyfeleink nem érzik a folyamatos frissítést.

Ha valaki elmondta volna nekem, hogy hogyan működik ez a netes világ, szájbarágósan az alapoktól, hogy én is megértsem, akkor legalább 1/2 évet megspóroltam volna az időmből és 2-3 évet a vállalkozásaimnak.

Neked, aki érdeklődsz a vállalkozásod fejlesztése iránt, lehetőséged van megvenni ezt az időt. Mert ahogy már sokan tudjuk: a legdrágább dolog az idő.

Kovács Miklós

Online marketing specialista, Process manager


Tel.: +36 30 256 6549

Email: info@vasimarketing.hu

Mikro, kis-és középvállalatok számára nyújtok üzleti folyamatfejlesztést illetve automatizálást célzó szolgáltatásokat, értékesítési- és marketing területen.

A vállalkozói tevékenység mellet jelenleg is egy multinacionális vállalat nemzetközi vezetőjeként dolgozom, specialitásom az üzleti rendszerek és folyamatok bevezetése, fejlesztése és automatizálása.