A legjobb termék és szolgáltatás is csak akkor termel árbevételt, ha eljut az ügyfélhez...

Az online marketing nem egyenlő a Facebook-on
való posztolgatással

 Az alábbi videóban elmondjuk, hogy mit kell tenned, ha fel akarod turbózni a vállalkozásodat....

Ma már az online marketing használata elkerülhetetlen, hiszen korosztálytól függetlenül mindenki a weben „lóg”. A cégeknek új generációkat kell megszólítani, akik nem olvasnak újságot, sőt már a TV-t is a weben nézik. Ők a 15-40 éves korosztály, azaz a fizetőképes vásárlóerő nagy része. A folyamatosan fejlődni akaró vállalkozóknak tudomásul kell venniük: Az online marketing használata kötelező

Maráczi Péter, VasiMarketing

Mi az online marketing? 

Ma már senki sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen a közösségi médiában. Az online marketing lényege, hogy a web illetve közösségi média (pl. Facebook, Google, YouTube, Instagram) különféle eszközein keresztül érjük el és szólítjuk meg a potenciális ügyfeleket.

Ezek használatát, specifikációit, algoritmusait folyamatosan tanulni kell és az adott vállalkozói profilhoz, termékhez igazodó aleszközöket kell használni a kampányok során. A már elért érdeklődőket "címkézzük", majd a remarketing eszközök felhasználásával, a költségeket jelentősen csökkentve újra és újra megszólítjuk őket míg vásárlóvá, ügyféllé nem válnak. Majd újra azzá kell tenni őket (marketing tölcsér kialakítása).

Az online marketing során pontosan be tudjuk állítani a célközönségünket ( pld. szombathelyi, házas nők 23-38 év között). A folyamatos, megtervezett marketing során elemzések útján meg tudjuk mondani, hogy az elköltött összeg megtérült-e, azaz nincs feleslegesen kidobott pénz.

Mire jó az online marketing?

Mindenki a vevő-, ügyfél szerzésben látja a legalapvetőbb lehetőséget. Ez így is van. Azonban jól használva fontos szerepe van brand illetve  PR kialakításban és a meglévő üzlet árszínvonalának átalakításában is.

A legolcsóbban a visszatérő vásárlókra alapozó cégek tudják használni, mivel ügyfél és érdeklődő adatbázis építésével rendszeresen, alacsony költséggel tudnak újabb és újabb vásárlásokat, megrendeléseket eszközölni.

Üzleti elvárás, hogy felmérd vállalkozásod lehetőségeit a webes értékesítés területén. Ha a termék, szolgáltatás alkalmas webes értékesítésre, akkor üzleti hiba nem kihasználni azt, azaz webáruházat kell indítani! Akár külföldre értékesítve. Ebben is tudunk segíteni (költség meghatározástól a kivitelezésig), hiszen szorosan kapcsolódik az online marketing témaköréhez.

Összefoglalva az online marketing jól felépítve, megfelelő eszközöket használva, az elemzéseknek megfelelően alakítva a vállalkozás motorja lesz.

Miben tudunk segíteni?

Velünk elérheted a megfelelő embereket, a megfelelő időben és megfelelő üzenettel...

Facebook és Instagram hirdetések kezelése

Ha van bármilyen terméked vagy szolgáltatásod, amit el is szeretnél adni, akkor a Facebook-on hirdetni kötelező. Magyarországon csaknem 6 millió ember használja, akik átlagosan közel 1,5 órát töltenek a Facebook hírfolyamuk pörgetésével. A Facebook ráadásul minden adatot rögzít a felhasználóiról. Így nem elég, hogy a fél országnak hirdethetsz, de még kiváló részletezettséggel is tudod célozni a kampányaidat (pl. nem , életkor, földrajzi hely, alkalmak, érdeklődési kör, végzettség, iskola, pozíció, kedvelt oldalak).

Facebookon (szinte) mindenki tud hirdetni. Amit mi kínálunk, az komplett hirdetési stratégia, profi remarketing, folyamatos A/B tesztelés és riportolás, illetve az évek során szerzett tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően azt is biztosítjuk, hogy hirdetéseid a lehető legköltséghatékonyabban hozzák az érdeklődőket és vásárlókat. Az Instagram a Facebook tulajdonában van, elsősorban a fiatalabb generáció használja, de népszerűsége egyre inkább nő. Hasznos és eredményes kiegészítője a Facebook kampányoknak.


AdWords (Google Ads) kampánymenedzsment

A Facebook mellett az AdWords a másik rendszer, ahol KÖTELEZŐ hirdetni, ha folyamatos eredményeket szeretnél. A Google AdWords hirdetési rendszere ugyanakkor sokkal összetettebb, folyamatos nyomon követés szükséges, hogy alacsony hirdetési költséggel a legtöbb konverziót (vásárlás, hírlevél feliratkozás, csali letöltés, stb.) érd el. A Google Ads kampányokon belül megkülönböztetünk Keresési (kulcsszavas) és Display  (képes, Gmail), Shopping és videókampányokat (YouTube). Az az igazság, hogy sok tekintetben még a Facebooknál is fontosabbnak illetve hatékonyabbnak tartjuk a Google hirdetési rendszerét. Míg a Facebook a potenciális érdeklődőket segít megtalálni, addig egy AdWords keresési kampánnyal már a potenciális vásárlókat irányítjuk hozzád.

Egyedi animációs videó készítés

Kreatív,egyedi animációval azonnal meghódítod a közösségi médiát. Egyedi animációs videó segítségével az összetett folyamatok is könnyen érthetővé válnak a vásárlóid számára. Így megnyílik az a bizonyos kapu, ami eddig zárva volt.

Lépésről lépésre el lehet juttatni a nézőt a problémától a megoldásig, azaz a vásárlásig kreatív animáció segítségével.

Értékesítőid magukkal vihetik a tárgyalásokra a cégedet bemutató animációs videót, így jelentősen nő majd a hatékonyságuk.

Linkedin management

A Linkedin a B2B marketing egyik leghatékonyabb eszköze, mégis nagyon kevesen használják jól (vagy használják egyáltalán). Ahogy egy CV a munkavállalóról nyújt képet, úgy a céges Linkedin profil a vállalkozást hivatott bemutatni. De milyen üzenetet közöl, ha a cég nem is található meg  a Linkedinen?

Azt pedig sokan nem is tudják, hogy  a Linkedin a Facebookhoz hasonló hirdetési lehetőséget kínál, természetesen elsősorban a B2B szegmensben.


Weblap- és webshop készítés

A WordPress jelenleg a legnépszerűbb tartalom kezelő rendszer. A legutóbbi felmérések alapján a világ összes weboldalának 27%-a WordPress alapú és ez az arány folyamatosan növekszik. Mi is WordPress-t használunk a modern és mobil barát weboldalak készítéséhez. Legyen az bemutatkozó oldal, sales oldal, landing page, webáruház, bízd ránk! Megvalósítjuk az elképzeléseidet.


E-mail (hírlevél) marketing

Sokan talán már temetik az email marketinget, pedig egy még ma is hatékonyan és  - nem utolsó sorban - szinte ingyen használható marketing eszközről van szó. Feliratkoztatjuk az érdeklődőidet, és a meghatározott stratégia (online- vagy offline értékesítés támogatása, brandépítés stb.) szerint előre definiált, automatikus email-eket küldünk nekik.


Online marketing oktatás

Szeretnéd magad csinálni? Nem akarod másra bízni a marketinget, de még nincs meg a megfelelő tudásod? Ebben is tudunk segíteni! Megbeszéljük, hogy az online marketing eszköztár mely területei érdekelnek, majd személyre szabott oktatást nyújtunk, órabéres díjazás szerint.


Havidíjas csomagjaink

A csomagban foglaltak szerint elkészítjük és üzemeltetjük vállalkozásod online megjelenését, online marketingjét.


 Havidíjas szolgáltatásunk során egy alap ügyfélkör kiépítését céloztuk meg (15-30 partner). Ezen ügyfelek igényeit megismerve a folyamatos együttműködésnek köszönhetően a holtidők kiiktatásával (pld. célok, termékek, irányok megismerése, tárgyalás…), a költségek jelentősen csökkennek, a munka tervezhetővé, ütemezhetővé válik. Így a havidíjas szolgáltatás az ügyfeleinknek lényegesen olcsóbbá válik.

Az alábbi csomag árak a  marketing szolgáltatás havi munkadíját tartalmazzák

ALAP

Légy transzparens a célpiacod számára


59.900 Ft

/hó

 • Egyszeri 2 óra konzultáció
 • Egyszeri 2 óra általános oktatás
 • Alap marketing szövegírás (hirdetések)
 • Üzleti FB oldal és hirdetési fiók létrehozása
 •  Havi 2 Facebook poszt (kép, szöveg) 
 • Üzleti Instagram oldal elkészítése
 • FB és Instagram kampánymenedzsment
 • Google Adwords Keresési hirdetések
 • Google Cégem regisztráció
 • Havi 1-1 óra személyes és email konzultáció
PROFI 

Előzd meg a versenytársaidat


159.900 Ft

/hó

HALADÓ CSOMAG +

 • YouTube hirdetések
 • Gmail hirdetések
 • Linkedin kampányok
 • Blog írás
 • SEO szaktanácsadás
 • Még több poszt, videó, hirdetés és konzultáció 
EGYEDI

Személyre szabott szolgáltatásokKERESS MINKET ÉS ÁTBESZÉLJÜK, HOGY MIBEN TUDUNK SEGÍTENI

Mi az automatikus értékesítési rendszer?

Ha szeretnéd automatizálni az értékesítési folyamataidat, akkor ezt a videót látnod kell...


Kik vagyunk?

Maráczi Péter

Online vállalkozó, kreatív


Tel.: +36 30 271 5833

Email: info@vasimarketing.hu

Először azt kellett megértenem, hogy a hirdetésekre szükség van, bármennyire is drágák. Aztán meg azt, hogy a hirdetés lehet olcsó is. Hiába, a 15 éves pályafutásom alatt ennyit változott a világ, főleg az elmúlt 5 évben. A folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért szeretem látni és használni az új trendeket, eszközöket.

Ahhoz, hogy a vállalkozásaimat megfelelően tudjam hirdetni a neten, meg kellett tanulnom rengeteg dolgot hozzá. Először is mélyebben meg kellett értenem mi az az internet, hogyan működnek a közösségi oldalak. Aztán, hogy hogyan lehet hirdetést beállítani, ahhoz kreatív tartalmat gyártani. Végül, hogy fogjam vissza magam, mert attól, hogy minden nap új hirdetést adok fel az ügyfeleink nem érzik a folyamatos frissítést.

Ha valaki elmondta volna nekem, hogy hogyan működik ez a netes világ, szájbarágósan az alapoktól, hogy én is megértsem, akkor legalább 1/2 évet megspóroltam volna az időmből és 2-3 évet a vállalkozásaimnak.

Neked, aki érdeklődsz a vállalkozásod fejlesztése iránt, lehetőséged van megvenni ezt az időt. Mert ahogy már sokan tudjuk: a legdrágább dolog az idő.

Kovács Miklós

Online marketing specialista, Process manager


Tel.: +36 30 256 6549

Email: info@vasimarketing.hu

Mikro, kis-és középvállalatok számára nyújtok üzleti folyamatfejlesztést illetve automatizálást célzó szolgáltatásokat, értékesítési- és marketing területen.

A vállalkozói tevékenység mellet jelenleg is egy multinacionális vállalat nemzetközi vezetőjeként dolgozom, specialitásom az üzleti rendszerek és folyamatok bevezetése, fejlesztése és automatizálása.