Az olcsó Facebook hirdetések titka

INGYENES ÚTMUTATÓ a sokkal olcsóbb és eredményesebb  hirdetési kampányokhoz

Miután elküldtem Neked a útmutatót, kezedben lesz a sikeres Facebook kampányok receptje.

Bemutatom Neked, hogy:

  • Mi az olcsó hirdetés receptje: elárulom, mi a titka annak, hogy a Facebook kampányaid a lehető leghatékonyabban működjenek
  • Mit kell tenned, hogy akár megfelezd a jelenlegi hirdetéseid költségét: megmutatom a módszert, amellyel garantáltan olcsóbban fogsz hirdetni.
  • Hogyan teheted mindezt hatékonyan: azt is megmutatom, hogyan teheted hirdetéseid hatékonnyá a lehető legkisebb időráfordítással.

Add meg neved és email címed, és máris küldöm a részletes útmutatót

A hírlevél feliratkozóknak havi max. 4 alkalommal gyakorlati (online) marketing tanácsokat illetve tippeket küldünk.

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük. Ha az olvasó már fel van iratkozva a weboldal hírelvél listájára, és újra feliratkozik, ebben az esetben nincs dupla megerősítéses rendszer. A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással, vagy az törlési kérelem info@vasimarketing.hu email címre történő elküldésével.

Kovács Miklós

Online marketing specialista

Mikro, kis-és középvállalatok számára nyújtok üzleti folyamatfejlesztést illetve automatizálást célzó szolgáltatásokat, beszerzési és marketing területen.

A vállalkozói tevékenység mellet jelenleg is egy multinacionális vállalat nemzetközi projektmenedzsereként dolgozom, specialitásom a rendszerek és folyamatok bevezetése, fejlesztése és automatizálása.

https://www.linkedin.com/in/a-miklos-kovacs/